четвъртък, 21 април 2011 г.

НПО в Своге с претенции към бъдещите кандидати за кметове

Днес се състоя поредната работна среща на представителите на неправителствените организации в община Своге. Целта им е да се обединят около единни действия и искания към бъдещите кандидати за кметове. Те заявяват, че ще съдействат на новата администрация в работата й, както това се е случвало и до сега, но ще изискват адекватна обратна връзка.
Председателите на различни организации  възприеха    идеята на всяка следваща среща да обсъждат по две важни за всички теми, които са общи за тях. На предстоящото работно заседание,което ще се състои на 12 май от 12 часа в клубДоверие“, ще бъде воден протокол и ще се говори за „ТранспортиКомуникация с общинската администрация“. Като следващи теми за обсъждане се предвижда да бъдат- „Материална база“, „Подкрепа на социално слабитеи др.
Срещите на представителите на различните неправителствени организации са отворени за всички политици от общината, които ще имат претенциите да я управляват след идващите местни избори. Накрая на заседанието бе вдигната наздравица по повод навършването на четири години от създаването на дружествоРусофилив община Своге.

Няма коментари:

Публикуване на коментар