неделя, 13 март 2011 г.

Сексът и гЛадът

Не знам защо в обществото битува теорията, че жените едва ли не мразят секса. Това абсолютно не е вярно. Напротив. Но биха го обичали повече при определени обстоятелства. За да се аргументирам какви- ще представя „нейния ден” и „неговия ден”.
Нейният ден”- ставане преди всички. Закуска. Изпращане за работа и за училище. Чантата. Гребен. Червило. Тичане към спирката. Градски транспорт. Полузаспали, но вече ядосани граждани. Неконтролируем контрольор. На работа. Колежки с вечни проблеми и болежки. Колеги с недвусмислени погледи. Интриги. Недоволен началник. Край на работния ден. Градски транспорт. Скъсан чорапогащник.Пазаруване с минимум пари за максимум количество и качество в храната. Промоции. Тичане. Вкъщи- кочина. Кой където ял- ял, където спал- спал, никой нищо не прибрал. Готвене. Идват си. Гледат телевизия. Вечерята е сервирана.Разговори за проблеми от деня. Изнизват се от масата. Миене на чинии. Почистване на кухнята.Телевизорът гледа нея. Последни сили за оправяне на кревата в спалнята. Във възглавницата има магнит. Някой я докосва. Досадник. Тя вече спи.
Неговият ден”- ставане. Закуска. Тичане към колата. На пътя готина мацка пресича на светофара. Някакъв кретен го засича. На работа. Колегите разказват за мача снощи. А пък жена му на ...футболист каква е готина! Пред компютъра. Леееле какво порно са пуснали на ...сайт. Да поработим. Шефа вика за оперативка. После се разбират за пийване след работа. Ама тоя колега защо се опитва да се прави на по-знаещ ! Натриване на нечий нос! Край на работния ден. Задръстване. Ядосване. Псувни! Тая се качила на кола на шофьор да се прави! За нищо не стават тия жени! Вкъщи. Хвърляне на обувките. Търсене на дистанционното. Ооо, дават мач по...Хайде да вечеряме! Защо тя е кисела? Сега ще й стане весело в кревата. Подгряване с порно по телевизията. А! Тя спи..Цветисти разсъждения за жените и фригидността, и прочие. 
Сценарият ще бъде друг ако- той осигурява толкова средства за дома,че на нея й се налага само да си прави спа процедури, да ходи на козметик и на фризьор, да се тревожи единствено за това къде да иде на почивка.Унесена в тези си мисли, тя ще иска да прави секс по няколко пъти на ден.
Труден сценарий. Почти невъзможен. Ето защо смятам, че сексът отстъпва на гЛада./разбирай бедността/

Няма коментари:

Публикуване на коментар